Wie ben ik

De Senioren-dienst

 

 

Zutphen-Warnsveld e.o.

Even voorstellen... Gaby Meijerink

Ik ben Gaby Meijerink, ik ben 46 jaar en woon in Zutphen (Leesten). Ik ben getrouwd en trotse moeder van twee meiden van 16 en 10 jaar oud en van één knul van 14 jaar. Na 16 jaar met veel liefde en voldoening klaar te hebben gestaan voor mijn kinderen, zijn ze nu al zo zelfstandig dat het tijd wordt voor een nieuwe uitdaging.

Naast het vrijwilligerswerk dat ik al doe voor de buurt, de school, de kerk en als collecteleider van het diabetesfonds, heeft de zorg voor de mensen om mij heen, mij altijd veel voldoening en plezier gegeven. Vandaar dat ik hier nu mijn werk van maak.

Met deze dienst wil ik u, of degene waarvoor u zorgt, de gelegenheid bieden om zo lang en comfortabel mogelijk thuis in de eigen vertrouwde omgegeving te kunnen wonen. Want dat is wat men toch vaak het liefste wil. Vaak merk ik in mijn omgeving dat mensen het lastig vinden om hulp aan anderen te vragen of te aanvaarden. "Men heeft het al druk genoeg", wordt dan gedacht en "ik wil ze ook niet nog eens met mijn zaken opzadelen". Op zo'n momenten sta ik graag voor u klaar. Incidenteel of structureel.