Wie ben ik

Even voorstellen... Gaby Meijerink-Verbraak

Ik ben Gaby Meijerink-Vebraak, ik ben 53 jaar en woon in Zutphen (Leesten). Ik ben getrouwd en  trotse  moeder van twee meiden van 23 en 17 jaar oud en van één knul van 21 jaar.  Na vele jaren met veel liefde en voldoening klaar te hebben gestaan voor mijn kinderen, werk ik nu al weer zo'n 6 jaar voor verschillende senioren in mijn omgeving.

Naast het vrijwilligerswerk dat ik daarnaast doe voor de buurt, de kerk en als collectant van de hersenstichting, heeft de zorg voor de mensen om mij heen, mij altijd veel voldoening en plezier gegeven. 

Met deze dienst wil ik u, of degene waarvoor u zorgt, de gelegenheid bieden om zo lang en comfortabel mogelijk thuis in de eigen vertrouwde omgegeving te kunnen wonen. Want dat is wat men toch vaak het liefste wil. Vaak merk ik in mijn omgeving dat mensen het  lastig vinden om hulp aan anderen te vragen of te aanvaarden. "Men heeft het al druk genoeg", wordt dan gedacht en "ik wil ze ook niet nog eens met mijn zaken opzadelen". Op zo'n momenten sta ik graag voor u klaar. Incidenteel  of structureel.